Чай Pickwick


Pickwick Slow Tea

alt

8 вълнуващи и изключителни чая с по-дълги листа за по-бавно и по-пълно освобождаване на вкуса 

Pickwick Slow Tea ни дава момент на покой в един често забързан живот, за да забавим темпото ... името казва всичко. Вкусете всяка секунда!

Клиентите ви ще оценят чаения ритуал докато наблюдават как чаените листа бавно се развиват в дълги прозрачни чаени пликчета. За Pickwick Slow Tea са подбрани само дълги чаени листа, така че ароматът да се освобождава по-бавно в чашата, превръщайки се в мек и пълен с богата палитра от аромати и вкусове чай.

 

продължава>
 
Pickwick leafs

titleНасладете се на натуралните чайове от листа на Pickwick

Pickwick Leafs е чай, който ви обгрижва. Един продукт с чист характер, където всичко опира до същността на пиенето на чай: листата.

След като изберете чай по свой вкус и поставите прозрачната торбичка в чашата, наблюдавайте как дългите листа чай освобождават своя богат вкус.

 

 

продължава>
 
Pickwick Single

altБезброй аромати!

Широка гама от чаени смеси. Опитайте нашата гама от чай в напълно запечатани пликове от фолио за гарантиране на качеството, хигиената и още по-голяма свежест. Представени в кутия със специално проектиран дизайн.

 

 

продължава>
 
Pickwick tea 100 bags

altОтдайте се на изкушението!

Ние вярваме, че чаят е много специална напитка. Тя е подходяща във всеки момент, независимо дали сте у дома и си почивате, прекарвате времете си с приятели или отделяте време за себе си през натоварения работен ден.

Сертифицираните UTZ опаковки гарантират, че чаят е отглеждан и прибиран по социално и екологично отговорен начин. 

 

 

продължава>
 
Ethical Tea Partnership

titleEthical Tea Partnership е организация с нестопанска цел, която работи за подобряване на екологично съобразното и щадящо природните ресурси производство на чай, подобряване живота на работниците, които участват в производство му, и средата, в която чаят се отглежда.

 

продължава>