Кафе Douwe Egberts
 
Douwe Egberts Coffee Systems е специалист в разработвенето на кафе системи за използване "Извън дома". Нашата задача е да гарантираме на нашите клиенти, че на техните клиенти се сервира най-добрата чаша с кафе.

Интелигиентни системи с превъзходно качество на кафето, комбинирано със спокойствие при работата и доброто обслужване, което ние предоставяме. Това са нещата, които можете да очаквате от нас и от решенията за кафе от Douwe EgbertsКафе на зърна

altДоброто еспресо е кафе, изпълнено с изживявания от първата до последната капка. Майсторите смесители на Douwe Egberts владеят изкуството на перфектното еспресо и са се посветили на това да ви помогнат да му се насладите.

 

 

 

продължава>
 
Cafitesse

titleCafitesse е уникална система за кафе, която съчетава страхотно качество на кафето и същевремено всяка чаша се създава с лекота.
Cafitesse предоставя всичко, което наистина има значение за вас, за персонала ви и за всеки, който може да оцени една великолепна чаша кафе. Това е единствената кафе концепция, която предлага перфектно съчетание на вкус, сорт, лекота, представяне, надеждност, гъвкавост и ефективност на разходите. Cafitesse прави пиенето на кафе наистина лесно. Осигурява оптимален вкус, аромат и свежест във всяка чаша.
Големият избор на внимателно изработени смеси, които Cafitesse предлага, е достоен за всеки вкус. 

 

 

продължава>
 
Какво е сертификат UTZ?

alt
UTZ сертифицирането подкрепя устойчивото земеделие и по-добрите възможности за земеделските производители, техните семейства и нашата планета. Сертификационната програма UTZ позволява на фермерите да прилагат по-добри селскостопански практики, подобрява условията им на труд и им помага да се грижат по-добре както за семействата си, така и за околната среда.

 

продължава>