Кафе машини

Cafitesse ви гарантира  възхитени клиенти, безпроблемна работа и печеливш бизнес.

Системата на Douwe Egberts - Cafitesse e перфектното решение за кафе за средни и големи обекти. Висококачественото кафе се приготвя с максимална лекота и скорост, с минимални усилия и максимална надежност. Cafitesse Excellence Compact

 

title

 

 • Изключително лесна за почистване
 • Режими "Икономичен" и "Защита"
 • Възможност за регулиране на силата и количеството на кафето
 • Многообразие от видове
 • Елегантен дизайн, компактна машина, която заема малко място, но предлага много възможности
 •  

   

  продължава>
   
  Douwe Egberts Cafitesse 700

  title

   

  Много възможности в една машина. Cafitesse 700 гарантира максимален вкус на кафето. Cafitesse 700 е перфектна комбинация от елегантен дизайн и добър вкус.

   

   

  продължава>
   
  Douwe Egberts Cafitesse 400

   

  altПравенето на капучино е изкуство, правенето на хиляди капучино е чудо, което нашата специална машина Cafitesse 400 постига с лекота. Капучино, еспресо и лате се приготвят лесно и бързо само с едно натискане на бутон.

   

  Серията Cafitesse 400 включва 6 вида диспенсъри и е идеално решение за места, където се предлага разнообразие от напитки: черно кафе, капучино, еспресо, горещ шоколад, заедно с възможността за бързо приготвяне на пресни кафета в най-натоварените часове. C Cafitesse 400 има възможност за комбинирани напритки като кафе с мляко или кафе-шоколад.

   

  продължава>
   
  Douwe Egberts Cafitesse 120

   

  altСерията Cafitesse 120 дава възможност за включването на два вида диспенсъри и е перфектен избор за хотели, лоби барове, чакални и всички локации свързани с посрещане, къде нуждата от кафе варира в през деня.

   

  Машината Cafitesse 120 предлага удобния и компактен дизайн на машината Cafitesse 110, но с добавен модул за възможност за приготвяне на кафе-еспресо, само с натискането на 1 бутон.

  Машината Cafitesse 120 може да приготвя до 840 чаши кафе на час.

   

  продължава>
   
  Douwe Egberts Cafitesse 110

   

  title

   

  Серията Cafitesse 110 е изключително надеждна кафе машина и е перфектен избор за хотели, лоби барове, чакални и всички локации свързани с посрещане, където нуждата от кафе варира през деня.

  Има голям капацитет и 24-часова готовност за работа, а почистването отнема само 3 минути на седмица

   

   

   

  продължава>
   
  Douwe Egberts Cafitesse 50

   

  alt

  Системата Cafitesse 50 е перфектна в случаите, когато имаме по-малка консумация на кафе. Тази нова система комбинира висока надеждност, съвременен стил на машината и ароматно кафе.

  Не се използват филтри или капсули. С едно натискане на бутона, веднага се приготвя чаша прясно ароматно кафе - по всяко време.

   

   

  продължава>