ДРУГИ СЕКТОРИ

 

ДРУГИ СЕКТОРИ 

 

Забавление

 

Развлекателни центрове, тематични паркове, стадиони, туристически атракции. Ако обслужвате много хора едновременно, нашите кафе системи могат да ви помогнат да се справите с обема. Най-хубавото е, че необходимото обучение за работа с нашето оборудване е бързо и лесно. Ще направим възможното, за да предложите фантастично качество кафе, горещ шоколад или чай, които ще накарат пътуващите да се връщат отново и отново.

 

ДРУГИ СЕКТОРИМагазини

В днешно време можете да намерите "Coffee-To-Go" навсякъде. Направете своя магазин любима спирка за редовните минувачи. Те искат най-доброто кафе и го искат бързо. Проектираните от Douwe Egberts системи за кафе са идеални за самообслужване. Ние предлагаме цялостни решения, включително оборудване, консумативи и сервизно обслужване.

 

СамообслужванеСамообслужване

За събития и партита, кина, музеи, увеселителни паркове, стадиони, театри, авиокомпании, влакове, пътнически кораби и фериботи.


В наши дни хората прекарват повече време в пътуване от всякога. Гари, летища, автогари и всички транспортни средства предоставят чудесни възможности да предлагат на туристите вкусно горещо кафе.


Винаги можете да разчитате на най-високо качество на кафето с едно натискане на бутон. Всички наши машини са лесни за поддръжка.