ВЪВ ВАШИЯ ОФИС

 

alt 

 

Кое е идеалното решение за кафе?

 

Започнете деня си с енергия, стимулирайте творческите идеи по време на среща, създайте социален момент между колегите... Кафето и чаят са важни за вашия бизнес. Когато при вас дойдат клиенти, ще им предложите капучино, еспресо или лате макиато, които ще бъдат вашата най-добра визитна картичка.

За всички тези отделни моменти можете да разчитате на решенията на Douwe Egberts Professional. По отношение на кафето, вашето оборудване ще отговари перфектно на нуждите и очакванията на вашата компания.

altЗа вас и вашите служители

Вероятно всеки ден установявате следното: почивките за кафе или чай са важни. Проучване показва, че много от служителите отдават по-голямо значение на това да пият хубаво кафе всеки ден, отколкото на организираните от компанията обучения или банкети. Така че това не е въпрос, които трябва да бъде пренебрегван. Ние ще обсъдим с вас кое е най-подходящото решение за кафе и чай за вашата компания.

 

 

По време на срещитеalt

 

Понякога по две, понякога по повече, срещите следват една след друга и не си приличат. Затова Douwe Egberts Professional осигурява на фирмите различни решения,  за да можете да приготвите кремообразно капучино или пълен термос с кафе. С едно натискане на бутон, знаете, че ще се насладите на качествено кафе.

 

За клиентите ви

Дали ще е пред клиент или с презентация, бихте искали винаги да имате успех. С отлична чаша кафе или чай вие сте на прав път. Показвате, че държите на качеството и това се отразява върху професионалните ви отношения. Всяка чаша наистина може да ви отличи.