БАР, РЕСТОРАНТ ИЛИ КАФЕНЕ

 

alt 

 

Кое е идеалното оборудване за вашето заведение?

 

Хубавото кафе е гаранция, че клиентите ще се върнат отново. Вкусно еспресо или капучино? Всичко е въпрос на разнообразие и качество.

Douwe Egberts Professional ви предлага широка гама от стилни кафе машини, които ще се впишат перфектно към визията на Вашия ресторант, кафене, бар...  Името на Douwe Egberts е истински етикет. В допълнение, можете да разчитате  на бързо и професионално обслужване.

 

altПолзваемост

В заведенията за обществено хранене, дните често са дълги. За да ви помогне да останете на върха, дори когато сте под напрежение, Douwe Egberts е разработила кафе машини за заведенията за обществено хранене. Винаги можете да разчитате на най-високо качество на кафето с едно натискане на бутон. Всички наши машини са лесни за поддръжка.

 

 

Надеждна и бърза техническа поддръжка

 

Кафето и чаят са сигурна инвестиция за вашето заведение. Ето защо вашата машина за кафе трябва винаги да бъде ефективна, дори когато е натоварена. От Douwe Egberts Professional можете да получите бързо сервизно обслужване в случай на повреда, така че не е нужно да спирате работа.