ХОТЕЛИЕРСТВО

 

title

 

Кое е идеалното решение за кафе?

Вкусно лате макиато в бара, горещо кафе или чай на закуска или в конферентната зала, чаша кафе в стаята... В своя хотел се нуждаете от няколко различни машини за кафе. И Douwe Egberts Professional е тук, за да ви помогне.


altОпитът на клиента

Можете да направите всичко, за да бъде престоят на всеки един от клиентите ви едно фантастично преживяване.  С името Douwe Egberts ще покажете на гостите, че сте избрали най-доброто качество. Чудесен избор! Тъй като това показва, че вие ​​се грижите за тях от A до Я, с превъзходно кафе по време на целия им престой.

 

 

 

 

alt

Закуска - Бар - Стая

След обяд, или за завършек на една вкусна вечеря... Вашите гости винаги трябва да се чувстват добре дошли в бара. Какво по-добро от една чаша кафе или чай? Апетитно лате макиато, вкусно капучино... Винаги ще поднесете чаша, която доставя удоволствие.

Желаете вашите гости да се чувстват като у дома си във вашите стаи? За тази цел нищо не е по-добро от хубавото кафе! Douwe Egberts Pure Gold стикове, Douwe Egberts 3x1 или Douwe Egberts стикове какао: в нашата разнообразна гама от продукти ще намерите поне един за всеки момент от деня.

Надеждна и бърза техническа поддръжка

Вашата машина за кафе трябва винаги да бъде ефективна, дори когато е натоварена. От Douwe Egberts Professional ще получите бързо сервизно обслужване в случай на повреда, така че не е нужно да спирате работа.