Douwe Egberts Cafitesse 120

 

altСерията Cafitesse 120 дава възможност за включването на два вида диспенсъри и е перфектен избор за хотели, лоби барове, чакални и всички локации свързани с посрещане, къде нуждата от кафе варира в през деня.

 

Машината Cafitesse 120 предлага удобния и компактен дизайн на машината Cafitesse 110, но с добавен модул за възможност за приготвяне на кафе-еспресо, само с натискането на 1 бутон.

Машината Cafitesse 120 може да приготвя до 840 чаши кафе на час.

 

 

 

Достатъчно бързо, за да задоволи големи групи

Трябва да сервирате качествено, ароматно кафе на голяма група от хора? Cafitesse 120 влага целия наш опит и страст, за да работи толкова бързо, че да направи 800 чаши кафе за час. Оптимален начин да удовлетворите нуждата от кафе за големи събирания, например в конферентни центрове или театри.
 

Безкомпромисно качество

Продуктите за Cafitesse 120 са специално пакетирани, за да се гарантира, че целият вкус, аромат и свежест са напълно запазен - така че всяка чаша да притежава страхотен вкус, независимо дали е еспресо, кафе крема или шварц кафе.
 

Надеждна работа

С около 250 години страст и опит зад гърба си, Douwe Egberts Professional знае какво е необходимо, за да създаде кафе машина, подхофяща за всякаква употреба. Cafitesse 120 е изработена от висококачествени материали, за да се гарантира най-добрата производителност.
 

Лесна поддръжка

The Cafitesse 120 се нуждае от пълнене след 380 чаши кафе и това се прави бързо и лесено. Просто сменете пакета кафе. Почистването се извършва за миг - изискват се само няколко минути работа веднъж седмично.


 

Технически характеристики:

Опционален избор

Три бутона за директен избор на напитки (еспресо, шварц кафе и кафе крема) и отделен бутон за гореща вода

Продукти

Кафе

Капацитет

840 чаши/час

Условия за съхранение

Кафе: 6 седмици в охладителя на машината

Ел. захранване

208 - 240 V

Тегло

21 kg

Размери

645 x 210 x 455 mm

Резервоар за вода

6,5 литра

Скорост

4-6 сек за чаша; 22 сек за кана