Douwe Egberts Cafitesse 50

 

alt

Системата Cafitesse 50 е перфектна в случаите, когато имаме по-малка консумация на кафе. Тази нова система комбинира висока надеждност, съвременен стил на машината и ароматно кафе.

Не се използват филтри или капсули. С едно натискане на бутона, веднага се приготвя чаша прясно ароматно кафе - по всяко време.

 

 

 

 

 

Компактна машина, която може да бъде използвана навсякъде

Cafitesse 50 е удобна и универсална кафе машина, която може да бъде поставена навсякъде, където има електрическо захранване. Тя има собствен резервоар за вода, така че не е необходимо да бъде свързана към кран. Идеална за малки предприятия, отдели на фирма, рецепции и чакални. Лесно може да бъде поставена за временно ползване на различни места - например изложби, събития и т.н.


Надеждна и бърза

Търсите бърз и лесен начин да се насладите на прясно кафе винаги, когато пожелаете? Cafitesse 50 ви гарантира постоянно високо качество на кафето, отново и отново. Cafitesse 50 е изработена от висококачествени компоненти, лесена за управление и е в съответствие с всяка система HACCP.

Лесна поддръжка


Зареждането и почистването на Cafitesse 50 е много просто. Машината показва, когато е необходимо да се добави кафе или вода. Тъй като няма остатъци от кафе, почистването е много лесно. Cafitesse 50 пести време и пари с лесната си поддръжка.

 

Технически характеристики:

Видове кафе

Кафе крема

Съдържание

Кафе 1,25 литра

Капацитет

140 чаши/час

Условия за съхранение

Кафе: 6 седмици в охладителя на машината

Ел. захранване

230 V

Тегло

12 kg

Размери

560 x 325 x 360 mm

Резервоар за вода

3 литра

Скорост

7 сек на чаша

Подходяща за:

Малки и средни компании